futisjuhlaa ja reppureissu alkaa

Viime sunnuntai oli yks parhaista päivistä täällä tähän mennessä. Aamulla kokoonnuttiin reggaetton-ryhmän kanssa open kotona ja syötiin aamupalaa yhessä ja valmistauduttiin illan esitykseen. Esitys oli sellasessa melko isossa teatterissa, jossa katsojia oli alle 400. Hyvin meni esitys ja oli hyvä meininki.

Esityksen jälkeen jäätiin keskustaan seuraamaan jalkapallon finaalia, jossa ratkes mikä argentiinan joukkue edustaa maata koko etelä-amerikan välisessä copa latinoamericassa. Keskusta oli täynnä poliisipartioita luotikilpien yms kanssa. Se oli ihan vaikuttavan näköstä. Kaikki baarit ja ravintolat oli ihan täynnä ja kaikkien baarien ulkopuolelle keräänty kymmennittäin ihmisii kattoo lasin läpi ravintolan tv:tä ja huutaa kannatuslauluja. Ja jos ohi käveli ihmisiä, joilla oli eri joukkueen paita ku mitä siinä ravintolassa kannatettiin niin aina alko huutaminen ja dissaaminen. Meillä ei tässä vaiheessa ollu mitään merkkiä kumpaa kannatetaan, mutta lopulta Racing in voitettua oli melkee pakko turvallisuussyistä ostaa racing-faninauha. Ottelun jälkeen jäätiin keskustaan, jonne alko kerääntyy koko ajan enemmän ja enemmän kyseisen joukkueen kannattajia hoilaamaan yhdessä fanilauluja yms. Oli ilotuksia ja rumpuja ja kunnon karnevaalimeininki. Ihmiset kiipeili liikkennevalojen ja monumenttien päälle yms. Mun puhelimesta oli tässä vaiheessa päivää loppuna lataus jo aikaa sitten, mutta Milenan kameraa lainasin vähän, että kuvamateriaalia onneksi sain.

Tää ja eilinen onki ollu aika kiireisiä päiviä, koska ollaan yritetty mahdollisimman hyvin valmistautuu noin 3 vkon reppureissuun, mutta ihan tarkkaan ei kuitenkaan tiedetä mitä pitäs ottaa ja miten valmistautuu. Koska kaikki on myös pelotellu ryöstöillä ja kaikella sellasella. Puolen tunnin päästä käydään viemässä ei-mukaan otettavat tavarat toisten vapaaehtosten asuntoon ja sit se on menoa. Matka siis alkaa n. 22h bussimatkalla kohti Salta-nimistä kaupunkia luoteis-argentiinassa.

Ja tänään kuvia laitellessa koneelle se taisi simahtaa viimeisen kerran. Eli pitää jatkossa varmaan keksiä jotain muuta. Eihän sitä enää ollu saanu yhdistettyä nettiin, mutta kuvien kanssa se oli ihan kätevä.

Ehkä vähän liikaa tavaraa, mutta toisaalta mun lentolaukkuun, jonka jätän, ei olis mahtunut enää yhtään mitään.

Kommentit