Vierailu julkiseen kouluun

Tiistaina käytiin Milenan ja Aaronin kanssa vierailemassa yhden projektin vastuuhenkilön kanssa julkisessa koulussa, ala-asteella. Siel joku opettaja kierrätti meiät joka ikises luokas esittelemässä meiät oppilaille et "kattokaa teille tuli vieraita Ranskasta, Saksasta ja Suomesta. Ja sit oppilaat sai kysyy meiltä jotain ja meitö pyydettiin vastaamaan meiän äidinkielillä. se oli ihan mielenkiintosta nähä millanen koulu tääl on, koska ne kouluavustamispaikat on enemmän kerhotilamaisia. Kaikki oppilaat oli tosi kiinnostuneita meistä ja kaikki halus kysyy jotain. Suomessa varmaan sen ikäset ei olis uskaltanu sanoo vieraille yhtään mitään. Monet opet oli tosi kiinnostuneita suomalaisesta koulujärjestelmästä. Mut yhen open kaa melkein väiteltiin, että miten niin Suomessa ei oo joka paikas jäätä ympäri vuoden.

Toivottavasti noi videot näkyy...oon tähän mennes oon tehny nää kaikki päivitykset mun puhelimella.

.

Kirjasto

ATK-luokka



Juhlasali


Perjantaina mentiin tonne samaan kouluun kattoo niiden tekemää nukketeatteriesitystä yms vuoden päättäjäismeininkiä ala-asteella.







Kommentit

  1. Eikä miten söpöjä noi lapset ku ne laulaa! Kuuluuks noi valkoset lääkärintakit niiden koulupukuun? :D Hyvä, että sielläkin ollaan noin sivistyneitä tän Suomen ilmaston ja luonnon suhteen - jäätä, jääkarhuja ja iglujahan täällä on kaikkialla.

    VastaaPoista
  2. Hei noi videot siis näkyy!! joo kuuluu niiden koulupukuun :) Jep, mutta aika monet opet kuitenki ties Helsingin ja hyvän koulujarjestelman.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti