Orientaatio

Maanantaina käytiin toimistolla, mut meille kerrottiinki vaan yleisellä tasolla tosta järjestöstä ja puheltiin, et miten meni matkat yms. Mut tänään uusille järjestetään joku orientaatio, jossa toivottavasti kuullaan kans lisää projekteista ja buenos airesista ylipäätään. Se meille sanottiin jo eilen, et meiät laitetaan eri projekteihin, koska ne on huomannu sen olevan parempi, koska asutaanki yhes, että verkostoidutaan paremmin muihinki.

Tänään on ensimmäinen päivä mun koko täällä oloaikana ku paistaa aurinko (äidille: joo, kyllä älä huoli ostan sen aurinkorasvan ja -lasit) ja ranta-alueilla oli vakaviiki tulvia, mutta nyt alkaa tulla kesä. Pari sadeiltaa ollaan istuttu hostellis juoden mateeta, argentiinan kansallisjuomaa, ja suunniteltu Pohjois-Argentiinan kierrosta, jossa käytäis samalla Perun puolella Machu Picchulla ja Bolivian suola-aavikolla ja tietty Iguazu-putouksilla. Välimatkathan täällä on valtavat. Bussilla toteutettaisiin kuitenki tuo reissu, koska lattareiden sisäiset lennot ovat erittäin kalliita ja bussilla päästään alle 20eurolla. Esim Buenos Airesista Machu Picchulle bussilla menee noin 24h, kuulema pitkänmatkanbussit on tosi hyviä täällä. Ja esim Perun Cuscosta Boliviaan on noin 15h.

Eilen käytiin syömässä jossain buffetpaikassa, jossa makso noin 9e eli ruoka ei ees oo kovin paljoo halvempaa, jos syö ulkona. Ruokakaupas kylläkin on ehk pikkusen halvempaa.

Orientaatio ja projekti:

Orientaatio kesti muutaman tunnin ja siinä käytiin läpi meiän toiveita ja pelkoja ja kerrottiin miten projektit toimii yms. Mulle ne oli ajatellu kahta projektii ja ne sano et oli huomannu skypessä et puhun hyvin espanjaa :) nii ne haluu laittaa mun Uniendo Caminos -projektiin, joka on kouluavustamista, mut sen lisäks koska tanssin, nii ne on ajatellu alottaa uuden projektin jonkun kulttuurikeskuksen kanssa, jonne voisin mennä. Tällä tai ens viikolla on muutama tapaaminen niiden projektejen varsinaisten vetäjien kanssa.

Eli rauhallisesti näyttää etenevän projekteihin meno. Tänään yritettiin tulla metrolla talas hostellille toimistolta, mut lähes tunnin väärään suuntaan tai ohimenojen jälkeen eri linjoilla päädyttiin ottaa taksi. Huomenna käydään vierailemassa jossain tekstiilitehtaassa. Ja viikonloppuna ollaan suunniteltu et mennään johonki fiestaan Uruguayihin.

Kommentit